Vi bygger gjerne din garasje

Har du planer om å bygge garasje? Her ser du et utvalg av garasjer i god kvalitet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon om garasjene.

Balder

Balder er den stilrene dobbeltgarasjen tilpasset et funkis bomiljø. Du får en garasje for to biler og plass til sykler, ved og hageredskap. Funkis-stilen med flatt tak gjør garasjen lett tilpasse i terrenget. Fåes også i Leca.

Urd

Urd er en bred og stilren garasje med god lagringskapasitet i den ene siden med plass til hylleløsninger, sykler, ski og hageredskap i tillegg til bilen. Garasjen leveres med praktisk boddør i front. Fåes også i Leca.

Embla

Dobbeltgarasje med saltak og stor lagerplass. Det er god plass til to biler. Dette er en kompakt garasje med nesten 15 kvm bruksareal på loft, kontakt selvbyggerservice for dimensjonering av ringmur. NB! Trapp er ikke inkludert. Fåes også i Leca.

Heimdall

Vår mest populære garasje! Komplett dobbeltgarasje med saltak. Romslig garasje for to biler. Her er det lagt vekt på en strilren design som passer i de aller fleste bomiljøer. Garasjen er utstyrt med to porter. Heimdall kan leveres i tre moduler (lengder), blant annet med mulighet for bod i bakkant. Fåes også i Leca.

Heimdall Side

I garasjen Heimdall Side har vi plassert innkjøringen på langveggen. I gitte situasjoner og i visse bomiljøer vil denne løsningen være det beste valget. Bortsett fra plasseringen av port er garasjen lik Heimdall.

Heimdall Valm

Heimdall med valmtak får et skråtak hvor takplatene skråner ned til alle fire sider. Et komplett valmet tak erstatter garasjens gavl, mens et delvis valmet tak har en gavl i form av et trapes. Den valmede takdelen minsker angrepsflaten for vind og vindlasten på takkonstruksjonen begrenses effektivt. Dette gjør valmtak til en praktisk løsning i vindutsatte områder.

Frøya

Komplett enkeltgarasje med saltak. Frøya er en garasje beregnet for en bil med plass til bod i bakkant. Garasjen kan Leveres i flere lengder. Fåes også i Leca.

Frigg

Til bilen og litt til! En bred garasje med god lagringsplass langs den ene veggen. Her er det god plass til hylleløsninger, plass til sykler, ski og andre bruksting. Leveres med boddør og liggende dobbelfalset kledning. Fåes også i Leca.

Njord

3 i 1: Garasje, carport og bod! Dette er garasjen som har “alt”. Garasje, carport og bod. En veldig praktisk løsning for den aktive familie. Den gir god plass, mange bruksområder og er svært fleksibel. Fåes også i Leca.

Ty

Garasje med ekstra rom! Dobbeltgarasje med muligheter for hobbyrom i 2 etasje, kontakt selvbyggerservice for dimensjonering av ringmur. Garasjen leveres uten isolasjon, sponplater og trapp. Dette for å gi deg muligheten til å tenke romløsninger. Det er også mulighet for utvendig trapp på baksiden. NB! Trapp er ikke inkludert. Fåes også i Leca.

Våle

En enkel carport som beskytter bilen mot snø, is og regn. Dette er et enkelt og rimelig alternativ. Hvis man senere ønsker å kle inn carporten til en fullverdig garasje er det enkelt. Fåes også i Leca.